Όροι

 
Μιχάλης Χατζημήτρος
Κατασκευή, Επισκευή & Συντήρηση Νεκροφόρων Άγιος Δημήτριος Αττική


Η εταιρεία μας “Μιχάλης Χατζημήτρος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δημιουργήθηκε το 1976 και από τότε δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο της νεκροφόρας, προσφέροντας ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Αποτελεί μια μετασκευαστική μονάδα η οποία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Έτσι, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μεταλλικές κατασκευές σε νεκροφόρες, επισκευές καθώς και συντηρήσεις νεκροφόρων, εξυπηρετώντας άμεσα την Αττική αλλά και πανελλαδικά.

Η πολυετής πείρα στην μετασκευή νεκροφόρων καθώς και τα σεμινάρια στα οποία έχει συμμετάσχει το πολύπειρο προσωπικό μας για την προστασία, ασφάλεια, επισκευή, διάβρωση, συντήρηση και συγκόλληση των οχημάτων την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών.

 


 

 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Η εταιρεία διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες, ISO 9001:2008 και πιστοποιήσεις συγκολλητών. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, ενώ δεν παύουμε να εκσυγχρονιζόμαστε και να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα
και τις υπηρεσίες μας.